Розмельне камерою і високою точністю відрізняється вологомір зерна SUPERPRO від всесвітньо відомого данського виробника приладів для аналізу зернових культур Supertech Agroline, що забезпечує отримання швидкісного результату безпосередньо в польових умовах, на елеваторі, кузові зерновоза, без складного комплекту обладнання, для визначення необхідності попереднього підсушування в лабораторії.
Перелік калібрувань: Соняшник (4,3 - 27,5%), Соя (8,6 - 27,5%), Гречка (10,1 - 20,8%), Рис (9,9 - 26,5%), Кориандер (8,5 - 25,8%), Борошно пшеничне, манка (11,9 - 18,2 %), Гірчиця (6,6 - 22,5 %), Льон (5,5 - 19,0%), Просо (9,4 - 22,8%), Овес (11,0 - 26%), Пшениця (11,6 - 26,9%), Ячмінь (11,0 - 28,2%), Жито (12,0 - 25,3%), Макарони (пшениця твердих сортів, паста 10,8 - 22,2%), Сорго (10,9 - 27,8%), Кукурудза (11,7 - 50%), Ріпак (4,9 - 21,3%), Горох, Біт (створення нової калібрування).
- ренный діапазон від 5 до 50%
- Збільшена точність 0.25%
- 16 заводських калібрувань з можливістю коригування
- Час вимірювання < 1 хвилини
- Механічні подрібнювачі для дроблення зерна
- Камера з антикорозійного матеріалу
- Корпус з пластмаси протиударною
- Дозатор наповнення ємності
- Кришка з пружиною для компресії
- Вбудований в кришку мірник зразка
- Цифровий дисплей до 0,1% з підсвічуванням
- Російськомовне меню
- Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс
- Підрахунок середнього значення
- Автоматична компенсація температури
- 2 роки гарантії
Технічні характеристики:
Тип |
переносний |
Метод |
електропровідність |
Діапазон |
5~50% |
Точність |
±0.25% |
Збіжність |
0.1% |
Кількість калібрувань |
16 |
Коригування калібрувань |
✓ |
Підрахунок середнього арифметичного |
✓ |
Підсвічування |
✓ |
Температурна компенсація |
Автоматична |
Вага разом з кейсом |
2 кг |
Габаритні розміри |
21×13×8 см |
Батарея |
9 V |
Дисплей |
LCD |
Робочий діапазон (температура навколишнього середовища) |
від 0 до 50 ºC |
Алгоритм измерения содержания влаги
- Тщательно очистите цилиндрическую камеру от остатков предыдущих тестов кисточкой. Это важно, особенно если до этого исследовалось зерно другой культуры. Произведите включение нажатием кнопки ON/TEST. Воспользуйтесь стрелками для выбора калибровки.
- Подготовьте образец и заполните измерительную камеру до краев.
- Навинчивайте крышку, пока индикатор не станет на одном уровне с плоскостью крышки. Усилие за счет упругости пружин будет постепенно увеличиваться и сжатый образец окажется между двумя жерновами.
- Запустите процесс тестирования кнопкой ON/TEST.
- На дисплеї відобразиться:
- поточний відсоток вологи;
- назва та номер обраної калібрування
- середній результат декількох вимірів.
|